De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!
De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Ambiant Jouw stijl. Jouw Ambient

Ambiant levert alles, vanaf tapijt, vinyl, pvc-stroken, laminaat, parket, karpetten en randafwerking een compleet en op alle woonstijlen en woonwensen afgestemde collectie vloeren en vloersystemen.
De collecties zijn volledig afgestemd op de wensen van de klant dankzij een herkenbaar eigentijds concept.
Voor ieder zijn smaak kunt u bij Ambiant terecht.
Ambiant betekent een vloer voor elke woonstijl waarbij de klant kan kiezen op basis van ‘value for money’ en waarbij de kernwaarden betrouwbaarheid, eerlijkheid uitmonden in een ‘beste koop’ voor de klant.

Bekijk hieronder alle Ambiant vloeren

Bij Trendlaminaat Hilversum kunt u kiezen uit een uitgebreide collectie van Ambiant vloeren, elk met unieke eigenschappen om zo de perfecte vloer te vinden voor uw situatie. Door middel van handige filters kunt u gericht zoeken op specifieke eigenschappen. Ontdek ons assortiment Ambiant vloeren hieronder.

Filters

Merken
Optie selecteren
Merken
Meer
Type product
Optie selecteren
Type product
Meer
Kleur
Optie selecteren
Kleur
Meer
Dikte
Dikte
Meer
Type product
Type product
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Aniek K

Kadir heeft ons uitstekend geholpen en goed advies gegeven met veel geduld. De vloer is mooi en strak gelegd met prima service achteraf toen bleek dat een deel wat kleine schade had. Een absolute aanrader met top service!
5/5

Kim De graaf

Ben je op zoek naar deskundig advies, een prachtig gelegde vloer voor een nette prijs en de geweldige service van Kadir en zijn team, dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zijn zeer tevreden en raden Trendlaminaat Hilversum van harte aan.
5/5

Bernadette van der Ham

Een geweldige zaak om een vloer aan te schaffen. Super vriendelijke ontvangst. Nemen echt de tijd voor je. Geweldige service, snelle reactie op mail, telefoon of app, top levering en ook de nazorg is perfect. Zoek dus niet verder maar ga direct naar Trendlaminaat Hilversum.
5/5

Ellen Pronk

Heel mooi en kwalitatief goed laminaat! Leuk en gastvrij ontvangen en geadviseerd. Ruime keuze en supersnelle levering. Alles wat niet gebruikt is, kon zonder probleem terug. Kortom, super tevreden !

Persoonlijk advies

Merken in ons assortiment