De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!
De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Plak PVC vloeren

Plak PVC is ideaal voor een druk huishouden hierbij moet u denken aan gezinnen met huisdieren of kinderen. De PVC plak variant dienen verlijmd te worden op de ondergrond. Dit houdt in dat elke plank los van elkaar word gelijmd aan de ondervloer of aan de betonnen dekvloer.
Het grote voordeel hiervan is, dat deze vloeren tegen elkaar aan liggen maar niet vast aan elkaar. Mocht u ooit een beschadiging aan de vloer hebben, kunt u een plankje gemakkelijk vervangen. Dit is ook de reden dat horecagelegenheden vaak voor een PVC plak vloer kiezen.

Bekijk hieronder alle Plak PVC vloeren

Trendlaminaat Hilversum heeft een ruime collectie met Plak PVC vloeren. Alle vloeren hebben verschillende eigenschappen, zodat we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. Door het gebruik van onze filters kunt u gericht zoeken naar vloeren met specifieke eigenschappen. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met Plak PVC vloeren.

Filters

Merken
Optie selecteren
Merken
Meer
Type product
Optie selecteren
Type product
Meer
Kleur
Optie selecteren
Kleur
Meer
Dikte
Dikte
Meer
Merken
Merken
Meer
Type product
Type product
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

daan van

Kadir heeft ons super goed geholpen, hij dacht mee en was heel flexibel. Hij kwam zelf par stallen thuis brengen van visgraat laminaat om thuis rustig te bekijken. Zeer prettige ervaring en top service! Ik kan trendlaminaat van harte aanbevelen.
5/5

Roy Hemmelder

Stop met zoeken bij bouwmarkten of veel te dure vloeren winkels. Ga langs bij Trendlaminaat Hilversum en je vind 100% jouw perfecte vloer. Daarbij krijg je perfect advies en service die je bij geen andere zaak zult krijgen in 2022. Wij zijn erg blij met de verkoper Kadir die u ook zeker blij zal maken. Perfecte vloer en strakke afwerking met tip zwarte plinten!🤩👌
5/5

Steve Zeegelaar

Het is zeer de moeite waard om hier je laminaat te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de prettige advies. We genieten intens van onze laminaat. Je wordt op een zeer vriendelijke manier geholpen.
5/5

Judith van Veen

We zijn hier heel vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de vloer en specifieke ondervloer! Alles werd heel keurig bezorgd tot in de woning en wat over was, konden we terugbrengen. Aanrader!

Persoonlijk advies

Geen verschuivende planken

Vrijwel de meeste mensen weten dat een plak PVC vloer op de ondergrond verlijmt moet worden. Dit houdt in dat iedere plank één voor één op de ondervloer aangebracht wordt met behulp van supersterk lijm. Hierdoor blijft de vloer altijd op zijn plek liggen wat ervoor zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over verschuivende planken. Ideaal dus als u een druk huishouden heeft met zowel huisdieren als kinderen. Wilt u g een nieuwe vloer die een warme uitstraling met zich
meebrengt en ook nog eens strak te leggen is? Dan is plak PVC precies waar u naar op zoek bent. Ook de ideale vloer in combinatie met uw vloerverwarming. 

Merken in ons assortiment