De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!
De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Plak PVC vloeren

Plak PVC is ideaal voor een druk huishouden hierbij moet u denken aan gezinnen met huisdieren of kinderen. De PVC plak variant dienen verlijmd te worden op de ondergrond. Dit houdt in dat elke plank los van elkaar word gelijmd aan de ondervloer of aan de betonnen dekvloer.
Het grote voordeel hiervan is, dat deze vloeren tegen elkaar aan liggen maar niet vast aan elkaar. Mocht u ooit een beschadiging aan de vloer hebben, kunt u een plankje gemakkelijk vervangen. Dit is ook de reden dat horecagelegenheden vaak voor een PVC plak vloer kiezen.

Bekijk hieronder alle Plak PVC vloeren

Trendlaminaat Hilversum heeft een ruime collectie met Plak PVC vloeren. Alle vloeren hebben verschillende eigenschappen, zodat we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. Door het gebruik van onze filters kunt u gericht zoeken naar vloeren met specifieke eigenschappen. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met Plak PVC vloeren.

Filters

Merken
Optie selecteren
Merken
Meer
Type product
Optie selecteren
Type product
Meer
Kleur
Optie selecteren
Kleur
Meer
Dikte
Dikte
Meer
Merken
Merken
Meer
Type product
Type product
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Yoyo Bounc3

Via familie bij trendlaminaat uitgekomen . Langs geweest super goed geholpen en die zelfde dag nog een vloer uitgekozen. Inmiddels ligt die er al en we zijn er super blij mee! Echt een aanrader
5/5

Michel Wester

Recent hier een nieuwe laminaatvloer gekocht, inclusief ondervloer en deze laten plaatsen. De aankoop van de vloer ging lekker vlot en prettig. Erg fijne service en zeer blij met het strakke eindresultaat!
5/5

Miranda Van de Stolpe

Laminaat gekocht bij Trendlaminaat Hilversum. Super geholpen door Kadir met advies en service. Mooie laminaat en goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Super blij met het resultaat.
5/5

Ibrahim Cetin

Snelle levering, prettige communicatie en de heren van het leggen zijn super snel!! Al met al een hele fijne ervaring.

Persoonlijk advies

Geen verschuivende planken

Vrijwel de meeste mensen weten dat een plak PVC vloer op de ondergrond verlijmt moet worden. Dit houdt in dat iedere plank één voor één op de ondervloer aangebracht wordt met behulp van supersterk lijm. Hierdoor blijft de vloer altijd op zijn plek liggen wat ervoor zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over verschuivende planken. Ideaal dus als u een druk huishouden heeft met zowel huisdieren als kinderen. Wilt u g een nieuwe vloer die een warme uitstraling met zich
meebrengt en ook nog eens strak te leggen is? Dan is plak PVC precies waar u naar op zoek bent. Ook de ideale vloer in combinatie met uw vloerverwarming. 

Merken in ons assortiment