De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!
De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Kom langs in onze showroom

Om inspiratie op te doen brengt u een bezoekje aan onze showroom in Hilversum of Enschede. In ons ruime pand bekijkt u in alle rust de tientallen soorten laminaat en PVC uit ons assortiment.
We hebben meer dan 10.000 vierkante meter voorraad en er is voor ieder wat wils. Ook ondervloeren en plinten zijn ten alle tijde voorradig.
Wij helpen u graag mee bij het uitkiezen van uw nieuwe vloer en denken graag mee.
Bij Trendlaminaat geniet u van de beste service, deskundig advies op maat en de beste prijs.

Persoonlijk advies

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Kim De graaf

Ben je op zoek naar deskundig advies, een prachtig gelegde vloer voor een nette prijs en de geweldige service van Kadir en zijn team, dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zijn zeer tevreden en raden Trendlaminaat Hilversum van harte aan.
5/5

Amin Amlal

Ik ben niet van de reacties maar dit was echt de moeite waard! Communicatie en service is 100% Laminaat is van hoge kwaliteit en het leggen is professional gedaan voor een nette prijs. Wij zijn 100% tevreden ik raad ook iedereen aan om hier u laminaat te kiezen.
5/5

Shannon D.

Hele aardige man, die rustig de tijd met je neemt om de perfecte vloer uit te kiezen! Houdt contact met de klant tot aan en zelfs na het leveren van de vloer. Bij deze zaak terecht gekomen, omdat kwaliteit leveren voor een voordelige prijs. Dus ik zal Trendlaminaat Hilversum zeker aan een ander aanraden!
5/5

Jamila

Via een vriend terecht gekomen bij trendlaminaat Hilversum en kan maar 1 ding zeggen. Top! Vloer en droogloopmat zijn prachtig geworden. Erg netjes afgewerkt, contact verliep prima en wat fijn dat het zo snel kon gelegd worden. Kadir leverde precies wat hij beloofde en meer. Ook ben ik zeer te spreken over het feit dat hij precies wist te zeggen in welke hoek wij moesten zoeken wat betreft de kleur. Voor ons niets anders meer in de toekomst!

Merken in ons assortiment