De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!
De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Droogloopmatten

Vaal genoeg in het gehele jaar worden we regelmatig getrakteerd op buien.
Dat is niet alleen vervelend voor ons, maar ook voor onze vloer.
Helaas lopen we vaak met vocht en zand naar binnen. Dit is gelukkig eenvoudig op te lossen door middel van een droogloopmat.
Een droogloopmat is een speciaal type deurmat dat een bijzonder sterk vochtabsorberend vermogen heeft. Deze mat zorgt ervoor dat uw schoenen na het verlaten van de mat geheel droog zijn, hoe nat uw voetzolen van tevoren ook waren! Droogloopmatten komen niet alleen van pas in een woning, maar bijvoorbeeld ook in kantoorgebouwen of openbare gebouwen met veel loopverkeer.

Bekijk hieronder alle matten

Trendlaminaat Hilversum biedt een uitgebreide collectie matten aan, elk met unieke eigenschappen.Hierdoor kunnen we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. U kunt gebruik maken van de filters om op specifieke eigenschappen te zoeken. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met matten.

Filters

Merken
Optie selecteren
Merken
Meer
Type product
Optie selecteren
Type product
Meer
Kleur
Optie selecteren
Kleur
Meer
Dikte
Dikte
Meer
Merken
Merken
Meer
Type product
Type product
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Jamila

Via een vriend terecht gekomen bij trendlaminaat Hilversum en kan maar 1 ding zeggen. Top! Vloer en droogloopmat zijn prachtig geworden. Erg netjes afgewerkt, contact verliep prima en wat fijn dat het zo snel kon gelegd worden. Kadir leverde precies wat hij beloofde en meer. Ook ben ik zeer te spreken over het feit dat hij precies wist te zeggen in welke hoek wij moesten zoeken wat betreft de kleur. Voor ons niets anders meer in de toekomst!
5/5

Shannon D.

Hele aardige man, die rustig de tijd met je neemt om de perfecte vloer uit te kiezen! Houdt contact met de klant tot aan en zelfs na het leveren van de vloer. Bij deze zaak terecht gekomen, omdat kwaliteit leveren voor een voordelige prijs. Dus ik zal Trendlaminaat Hilversum zeker aan een ander aanraden!
5/5

Hans Geerlings

Het gaat niet om de winst maar om een tevreden klant! Top zaak, zeker een aanrader!
5/5

Amin Amlal

Ik ben niet van de reacties maar dit was echt de moeite waard! Communicatie en service is 100% Laminaat is van hoge kwaliteit en het leggen is professional gedaan voor een nette prijs. Wij zijn 100% tevreden ik raad ook iedereen aan om hier u laminaat te kiezen.

Persoonlijk advies

Merken in ons assortiment