De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!
De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Droogloopmatten

Vaal genoeg in het gehele jaar worden we regelmatig getrakteerd op buien.
Dat is niet alleen vervelend voor ons, maar ook voor onze vloer.
Helaas lopen we vaak met vocht en zand naar binnen. Dit is gelukkig eenvoudig op te lossen door middel van een droogloopmat.
Een droogloopmat is een speciaal type deurmat dat een bijzonder sterk vochtabsorberend vermogen heeft. Deze mat zorgt ervoor dat uw schoenen na het verlaten van de mat geheel droog zijn, hoe nat uw voetzolen van tevoren ook waren! Droogloopmatten komen niet alleen van pas in een woning, maar bijvoorbeeld ook in kantoorgebouwen of openbare gebouwen met veel loopverkeer.

Bekijk hieronder alle matten

Trendlaminaat Hilversum biedt een uitgebreide collectie matten aan, elk met unieke eigenschappen.Hierdoor kunnen we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. U kunt gebruik maken van de filters om op specifieke eigenschappen te zoeken. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met matten.

Filters

Merken
Optie selecteren
Merken
Meer
Type product
Optie selecteren
Type product
Meer
Kleur
Optie selecteren
Kleur
Meer
Dikte
Dikte
Meer
Merken
Merken
Meer
Type product
Type product
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Daniel Visser

Bijzonder goede service. Fijne communicatie met Kadier. De installatie van onze visgraat vloer ging erg soepel.
5/5

Judith van Veen

We zijn hier heel vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de vloer en specifieke ondervloer! Alles werd heel keurig bezorgd tot in de woning en wat over was, konden we terugbrengen. Aanrader!
5/5

Danny

Na een tijdje zoekende te zijn geweest naar laminaat ben ik uitgekomen bij Trendlaminaat Hilversum. Wat een fijne zaak. De service is echt uitstekend. Beter had ik me niet kunnen wensen. Zeker een aanrader!
5/5

Anouk Hendrikse

Trendlaminaat Hilversum heeft een prachtige vissengraat pvc vloer in onze hal en woonkamer gelegd. Enorm goede service, aardige vaklui en dat alles tegen een scherp tarief. Echt een aanrader!

Persoonlijk advies

Merken in ons assortiment