De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!
De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Goedkoop PVC

Bij Trendlaminaat vindt u de goedkoopste PVC vloeren van de beste merken. Wij hebben een eigen huiscollectie, en veel partijen van PVC.
Voor elk budget bieden we de beste PVC vloeren aan, van houtstructuur tot aan visgraat, van klik tot plak.

Bekijk hieronder alle goedkope PVC vloeren

Bij Trendlaminaat Hilversum kunt u kiezen uit een uitgebreide collectie goedkope PVC vloeren. Elke vloer heeft unieke eigenschappen, zodat we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. U kunt gebruik maken van de filters om op specifieke eigenschappen te zoeken. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met Goedkoop PVC vloeren.

Filters

Merken
Optie selecteren
Merken
Meer
Type product
Optie selecteren
Type product
Meer
Kleur
Optie selecteren
Kleur
Meer
Dikte
Dikte
Meer
Merken
Merken
Meer
Type product
Type product
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Judith van Veen

We zijn hier heel vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de vloer en specifieke ondervloer! Alles werd heel keurig bezorgd tot in de woning en wat over was, konden we terugbrengen. Aanrader!
5/5

Jamila

Via een vriend terecht gekomen bij trendlaminaat Hilversum en kan maar 1 ding zeggen. Top! Vloer en droogloopmat zijn prachtig geworden. Erg netjes afgewerkt, contact verliep prima en wat fijn dat het zo snel kon gelegd worden. Kadir leverde precies wat hij beloofde en meer. Ook ben ik zeer te spreken over het feit dat hij precies wist te zeggen in welke hoek wij moesten zoeken wat betreft de kleur. Voor ons niets anders meer in de toekomst!
5/5

Shannon D.

Hele aardige man, die rustig de tijd met je neemt om de perfecte vloer uit te kiezen! Houdt contact met de klant tot aan en zelfs na het leveren van de vloer. Bij deze zaak terecht gekomen, omdat kwaliteit leveren voor een voordelige prijs. Dus ik zal Trendlaminaat Hilversum zeker aan een ander aanraden!
5/5

Yoyo Bounc3

Via familie bij trendlaminaat uitgekomen . Langs geweest super goed geholpen en die zelfde dag nog een vloer uitgekozen. Inmiddels ligt die er al en we zijn er super blij mee! Echt een aanrader

Persoonlijk advies

Merken in ons assortiment