De beste service     |      Korting tot wel 80%      |      Duurzame vloeren      |      De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!
De beste service     |      Korting tot wel 80%.      |     De goedkoopste van NL     |     Heel vaak de ondervloer gratis     |     Kom langs voor extra kassakorting!

Goedkoop PVC

Bij Trendlaminaat vindt u de goedkoopste PVC vloeren van de beste merken. Wij hebben een eigen huiscollectie, en veel partijen van PVC.
Voor elk budget bieden we de beste PVC vloeren aan, van houtstructuur tot aan visgraat, van klik tot plak.

Bekijk hieronder alle goedkope PVC vloeren

Bij Trendlaminaat Hilversum kunt u kiezen uit een uitgebreide collectie goedkope PVC vloeren. Elke vloer heeft unieke eigenschappen, zodat we altijd de perfecte vloer kunnen vinden voor uw situatie. U kunt gebruik maken van de filters om op specifieke eigenschappen te zoeken. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met Goedkoop PVC vloeren.

Filters

Merken
Optie selecteren
Merken
Meer
Type product
Optie selecteren
Type product
Meer
Kleur
Optie selecteren
Kleur
Meer
Dikte
Dikte
Meer
Merken
Merken
Meer
Type product
Type product
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Breedte
Breedte
Groef
Groef

Kortingen tot wel 80%. Gigantische leegverkoop!

Kom langs en PROFITEER ook! Extra kassakorting!

Waarom kiezen voor Trendlaminaat

5/5

Tjitse Leemhuis

Fantastisch goed geholpen door Trendlaminaat Hilversum. Er wordt met je meegedacht en goed geadviseerd. Nadat de bestelling werd doorgevoerd, was er een korte levertijd, zodat de traprenovatie snel kon beginnen. Ook een volgende keer bestel ik weer bij Trendlaminaat Hilversum.
5/5

Miranda Van de Stolpe

Laminaat gekocht bij Trendlaminaat Hilversum. Super geholpen door Kadir met advies en service. Mooie laminaat en goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Super blij met het resultaat.
5/5

Burak Ekici

Trendlaminaat Hilversum in paar woorden: Super service, klantvriendelijk en top kwaliteit! Onderstaande betreft de PVC klik tegellook Baroso van Ambiant met zwarte hoge plinten!
5/5

Judith van Veen

We zijn hier heel vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de vloer en specifieke ondervloer! Alles werd heel keurig bezorgd tot in de woning en wat over was, konden we terugbrengen. Aanrader!

Persoonlijk advies

Merken in ons assortiment